|

Справување со 6 коледарчиња

Сподели го ова преку:

Легендарниот Мистер Бин како и обично, одлично се снајде со 6-те коледарчиња на свој начин.
Додуша, малку безобразно иако ефикасно:

5/5 - (1 vote)Сподели го ова преку:

Слични Објави