|

Само за тебе, љубов моја (видео)

Сподели го ова преку:

Дечкото среде град, ѝ подарува букет цвеќе на својата љубена, велејќи ѝ „Само за тебе, љубов моја“.

Што може да тргне наопаку?Биди даскал, пиши нѝ петка:Сподели го ова преку:

Слични Објави