|

Триаголник

Сподели го ова преку:

Жената излегува од бањата и му вели на мажот: -Срце, го избричив триаголникот долу, знаеш ли што значи тоа?
Мажот погледнува сомнително и одговара: -Пак го затна сифонот?!

5/5 - (1 vote)

Сподели го ова преку:

Слични Објави