|

Факултетски професор

Сподели го ова преку:

На сред предавање, професорот се обраќа на еден студент:

– Колега, ај разбудете го тој пред вас!

– Разбудете го сами, вие го заспавте.Извор: Бумеранг

Биди даскал, пиши нѝ петка:Сподели го ова преку:

Слични Објави