супа

Тешка супа

Сподели го ова преку:

Во мое време, супа беше супа. Си сркаш и бркаш работа.

Сега, многу математика вовеле во јадењето на супа бе…

После ова, мислам дека сепак најдобро би било да си се префрлам на грашак.Сигурно си е сигурно.

супа
Математичка супа
Биди даскал, пиши нѝ петка:Сподели го ова преку:

Слични Објави