Човекот само сака да си е сигурен

Сподели го ова преку:

Човекот пред да го напушти овој свет, сака да си е сигурен за некои работи.

Начин секогаш има, само некој треба да се сети 😉

5/5 - (1 vote)
Сподели го ова преку:

Слични Објави