Осамена?

Сподели го ова преку:

Ако немаш никого и си сама за празниците, јави ми се.

Ако сакаш дискреција – гарантирам, а и добро плаќам.

Потребна ми е твојата маса и неколку столици, секако не ги користиш.Биди даскал, пиши нѝ петка:Сподели го ова преку:

Слични Објави